Skip to main content

CFS Cover vs Marfil Santa Coloma

CFS Cover Premià 4 - 10 Marfil Santa Coloma

Tal i com va passar a les anteriors dues edicions, Marfil Santa Coloma i Barça s'enfrontaran a la final de la Copa Catalunya sènior de futbol sala.

La segona semifinal ha començat enèrgica, i abans del primer minut Adolfo ha pogut fer el primer pels colomencs, però al final aquest honor se l'ha emportat Dani Salgado, que tornava a disputar un partit 6 mesos i 19 dies després de la seva lesió, i que a la primera que ha tingut ha enganxat una volea a la sortida d'un córner per fer el primer.

Tots dos equips tenien ocasions, Marfil en botes d'Adolfo i Dani Salgado, i Cover Premià mitjançant Andresito, que ha gaudit d'una triple ocasió per marcar.

Cover Premià feia la cinquena falta a 10 minuts pel descans, i des del doble penal Dani Salgado feia el 0-2 a la primera oportunitat. Premià també tenia ocasions però tota l'estona topava amb Alex, fins que Gordillo ha pogut culminar de manera individual un corner. Precisament a la sortida d'un córner Sepe feia el 1-3 al tram final de primera meitat.

I encara abans del descans s'ha mogut més el marcador. Dani Salgado feia el seu tercer gol de la nit per posar l'1-4, Rafa López després d'una combinació amb Eric Martel marcava l'1-5, i a un minut pel final Andrés el 2-5 i Gordillo el 3-5 amb què s'ha arribat al descans.

A la segona meitat els de Premià han sortit millor intentant donar la sorpresa i classificar-se per la final, i Andresito donava emoció al partit posant el 4-5 a 13 minuts pel final. Rafa López enviava una pilota al travesser, i Gordillo pel Premià estava a punt d'empatar el partit, però qui tornaria a marcar es Marfil. El capità Rubén Gonzalez tocava amb la punta de la bota una passada forta de Dani Salgado i feia el 4-6 a 8 minuts pel final.

Els del maresme no es conformaven amb el 4-6 i a 4 minuts pel final han tret a Gordillo de porter-jugador per intentar buscar una remuntada heroica, però els colomencs no s'han deixat sorprendre i han sentenciat el partit amb un gol de Rafa López a la sortida d'un córner, i un altre des de camp propi, un d'Adolfo a la sortida d'un córner i un d'Òscar Agustí han deixat el marcador en el 4-10 final.